Fotos y vídeos de Cynthia Reekmans

Las mejores fotos y vídeos de Cynthia Reekmans desnuda, en bikini, en topless.

Cara de Cynthia Reekmans

Cynthia Reekmans

Nació en Bélgica el 7 de abril de 1982 (Edad: 35 años)
Tamaño total de las fotos: 4.7 Mb
Última actualización:
Clic aquí para ver los vídeos de todos sus desnudos en el cine!!

Biografía

Cynthia Reekmans (Herk-de-Stad, 7 april 1982) is een Vlaamse presentatrice en mediafiguur.

Reekmans groeide op in haar geboorteplaats. Tijdens haar middelbare studies volgde ze de Grieks-Latijnse richting. In haar vrije tijd spendeerde ze 7 uur per week aan klassiek en jazzballet bij een showgroep in Sint Truiden. Met deze groep trad ze op in heel België. In het schooltoneel speelde zij de hoofdrol in het stuk De heks van Mechelen.

Toen haar ingangsexamen bij Studio Herman Teirlinck geen positief vervolg kende, besloot Reekmans Romaanse talen te gaan studeren aan de Katholieke Universiteit Leuven. In haar tweede licentie koos ze ervoor om op Erasmus te gaan naar Parijs. In juni 2005 studeerde zij met onderscheiding af als licentiate in de Romaanse talen.

Op het einde van haar laatste jaar werd ze in Leuven aangesproken om deel te nemen aan Miss Belgian Beauty 2005. Na enige aarzeling stuurde ze een brief naar Ignace Crombé. Cynthia Reekmans werd een klein jaar later gekroond tot de 14de Miss Belgian Beauty. Ze werd officieel gehuldigd in de Markthallen van Herk-de-Stad.

Cynthia was studiogast in verschillende talkshows en deed mee aan het Swingpaleis en enkele quizzen. In de zomer van 2006 nam ze deel aan het JIMtv-programma Celebrity Fitness. Eind 2006 was Cynthia te zien in Big Brother Vips.

Presenteren deed ze met Michel Wuyts voor de persconferentie Azencross Loenhout, met Ignace Crombé op Animô’s Sinterklaasfeest, alsook praatte ze met Johan Verstreken de Avond van de Sport in het Casino van Knokke aan elkaar.

Zij zette ze zich in voor diverse goede doelen. Ze aanvaardde het meterschap voor het revalidatiecentrum in Herk-de-Stad, was aanwezig op een activiteit voor ziekenhuisclowns en brak het wereldrecord polonaisedansen tijdens de Twinsporten in Halen.

Reekmans presenteerde op TV Limburg het live namiddagprogramma STUDIOTVL, telkens van 15u tot 18u. Ze werkte ook als PR- en marketingverantwoordelijke voor United Telecom. Daarnaast zat zij in de promotie van het BK Motorcross en verzorgde zij voor Motors-tv een programma rond The United Telecom Trophy. Momenteel is Cynthia PR-dame en communuicatiemedewerkster van voetbalclub STVV en Stayen, ook presenteert ze af en toe nog programma's op TV Limburg. Naast deze bezigheden verzorgt Cynthia nog presentaties en doet ze fotoshoots en acte de présences.

Más información en la Wikipedia.
 • domingo 25 de junio del 2017
  Onze favoriete cocktail: fristi!
 • sábado 24 de junio del 2017
  Opening Bastion en Agropolis in Kinrooi. Blij om ex-collega @maartencoxmusic nog eens te zien op deze historische dag....
 • martes 20 de junio del 2017
  Vandaag in Living Tomorrow voor presentatie van de eerste Democo Leandag. Wat vinden jullie van de hostess? Knap he!
 • jueves 15 de junio del 2017
  Een stukje erfgoed en ik
 • jueves 15 de junio del 2017
  Glück auf! Fier, om als kleindochter van een mijnwerker, de opening van Thor Central te mogen presenteren in...
 • jueves 15 de junio del 2017
  Piep! Presentaties voorbereiden in de tuin! Zalig, die geur van lavendel!
 • martes 13 de junio del 2017
  Alweer blije gezichten na moderatie van de lancering "When Mensura met Partena"
 • lunes 12 de junio del 2017
  Let's have a great week! Let's make new plans! I use this great "succesplanner"! #succesplanner #agenda #plans #succes
 • sábado 10 de junio del 2017
  Backstage picture met Kate Ryan!
 • jueves 08 de junio del 2017

No hay vídeos disponibles de Cynthia Reekmans en este momento.